sunnuntai 15. syyskuuta 2013


"Sunday, Monday, Happy Days..."


Sunnuntai on monesti se paras työpäivä. Toimistolla on hiljaista, puhelin rauhallinen, voi keskittyä olennaiseen. Eikä niin väliä vaikka tukka olisi vähän sekaisin ja päällä vanhat virttyneet villasukat. Päivä meni toimistolla ja illalla suuntaan bemun nokan kohti Espoota, aamulla tapaamisia pääkaupunkiseudulla.

Syksy on uuden alun aikaa, energiaa ja intoa, uusia ideoita. Yksi näistä ideoista oli aloittaa bloggaus. Kerään tänne kuvia ja kertomuksia projekteistani, sekä kerron kuninkaallisesta arjestani ;)

"Varo mistä unelmoit, se voi toteutua"

Olen pikkutytöstä asti unelmoinut arkkitehdin ammatista. Silloin en osannut kuvitellakaan miten monipuolista ja mukavaa työtä tämä on. Olin kova piirtämään ja isäni on rakennusalan ammattilainen, joten sieltähän se ajatus on tullut. Omat lapseni (12- ja 10-v) tuskailevat välillä että mitä he tekisivät isona - rauhoittelen heitä että eihän sitä nyt vielä tarvitse tietää. Mutta ihanaahan se oli kun tiesi - oli selkeä päämäärä, mihin keskittyä kaikissa valinnoissa. Harrastin siis "unelmakarttoja", ennen kuin kukaan vielä puhui "Salaisuuksista" ja vetovoiman laista. Toimii!

"Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti